Zákaznícka podpora:+421915796148info@miovalentino.com
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

EXPERTNÉ TIPY - ZBAVTE SA SUCHEJ POKOŽKY RAZ A NAVŽDY!

10 najlepších beauty rád na suchú pleť

Suchá pleť môže byť pre mnohé z nás neustálym bojom, ale s pravými technikami a rutinami sa dá tento problém nielen zmierniť, ale aj dlhodobo vyriešiť. Pripravte sa na cestu plnú hydratácie, výživy a starostlivosti, ktorá premení vašu pokožku. Cesta bude síce dlhá, ale bude to stáť za to ;) 

1. Voda: Základ hydratácie

Denné vypitie aspoň 2 litrov čistej vody je kľúčové pre zachovanie hydratácie tela aj pleti. Voda pomáha odplavovať toxíny z tela a dodáva pleti potrebnú vlhkosť zvnútra.

2. Vyvážená strava bohatá na Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny

Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny pomáhajú budovať kožnú bariéru, hydratujú, zabraňujú akné a zanechávajú vašu pokožku pružnú, zdravú a žiariacu. Nájdete ich v rybách, ako sú losos alebo morský pstruh, a v rastlinných olejoch, ako je ľanový olej alebo orechový olej.

3. Antioxidanty v potrave

Antioxidanty sú naši bojovníci proti voľným radikálom, ktoré ničia zdravie našej pleti. Zahrňte do svojej stravy potraviny bohaté na vitamíny C a E, ako sú citrusové plody, kiwi, brokolica a mandle, ktoré pomáhajú chrániť pokožku a posilňujú jej obranyschopnosť.

4. Krémy s kyselinou hyalurónovou

Kyselina hyalurónová je zázrakom pre suchú pleť. Táto látka má schopnosť viazať vodu až tisícnásobne svojej hmotnosti, čo zaisťuje hlbokú hydratáciu pleti. Vyberajte krémy, ktoré obsahujú túto účinnú zložku, aby vaša pleť zostala hydratovaná a pružná.

 🔗IDENTITY AGE PROTECTION KRÉM NA TVÁR

5. Telové mlieko s arganovým olejom

Arganový olej je známy svojimi výživnými a hydratačnými vlastnosťami. Použitím telového mlieka s arganovým olejom poskytnete svojej pokožke luxusnú hydratáciu, která ju nechá jemnú a hladkú.

6. Ochrana pred slnkom

Slnko môže byť nepriateľom vašej pleti. Predstavte si to ako žiaru, ktorá môže vašu záhradu vyschnúť. Používaním krému s ochranným faktorom SPF každý deň ochránite svoju pokožku pred škodlivým UV žiarením, ktoré ju môže vysušiť a poškodiť.

7. Jemný peeling

Predstavte si peeling ako jemné odstránenie starého lístia z rastlín, čo im umožní lepšie dýchať a rásť. Jemný peeling pokožky raz až dvakrát týždenne pomôže odstrániť odumreté kožné bunky a podporí obnovu kože.

8. Zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchu v miestnosti, kde trávite veľa času, môže pomôcť udržať vašu pokožku hydratovanou, najmä počas zimných mesiacov.

9. Dostatočný spánok

Kvalitný a dostatočne dlhý spánok (7-8 hodín) je nevyhnutný pre zdravie vašej pleti, pretože počas spánku dochádza k regenerácii a obnove kožných buniek.

10. Zníženie stresu

Techniky znižovania stresu, ako sú jóga, meditácia alebo čítanie, môžu pomôcť udržať vašu pokožku zdravou a zbaviť ju nepriaznivých vplyvov stresu.

 🔗EMOTION XX SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO S ARGANOVÝM OLEJOM

Dodržiavaním týchto tipov môžete výrazne zlepšiť stav vašej suchej pokožky a dosiahnuť dlhotrvajúcu hydratáciu a zdravý vzhľad. Nezabudnite, že každá zmena začína malým krokom, a vaša pokožka vám za každý správny krok určite poďakuje.

VAŠA ERIKA 💗

PHOTO: MARCOFOTOO

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz